(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Povidlový chlebíček

Potřebné ingredience
250 ml vody, 1 lžička soli, 2 lžíce sušeného mléka, 2 lžíce změklého másla (rozpuštěného), 1/2 kelímku povidel (ten větší kelímek), 375 g hladké mouky, 1 sáček sušeného droždí (nebo 1/2 kostičky čerstvého), 1 hrnek pokrájených sušených švestek
Postup přípravy
Všechny suroviny mimo švestek dáme v uvedeném pořadí do pečící nádoby.
Zapneme základní program a když se nám to bude zdát moc řídké (záleží na konzistenci povidel), tak ještě přisypeme mouku a po zaznění zvukového signálu přidáme švestky.
Po ukončení chlebíček vyklopíme na drátěnou podložku a necháme vychladnout.
Dá se jíst jen tak, nebo mazat jako vánočka. Je fakt dobrý.
Zapneme základní program a když se nám to bude zdát moc řídké (záleží na konzistenci povidel), tak ještě přisypeme mouku a po zaznění zvukového signálu přidáme švestky.
Po ukončení chlebíček vyklopíme na drátěnou podložku a necháme vychladnout.
Dá se jíst jen tak, nebo mazat jako vánočka. Je fakt dobrý.

plátek chlebíčku
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé